Organizatiile au obligatia de a pastra in arhiva documentele pe o perioada de timp, aceasta perioada este definita in functie de tipul documentului. In conditiile in care gestionarea unei arhive clasice aduce costuri destul de mari, arhivarea electronica este solutie a viitorului oferind acces imediat la documente.

Solutia eArhiva reprezinta un pachet complet de servicii care acopera circuitul complet de viata al unui document. eArhiva este o solutie integrata atat de arhivare fizica - colectarea, organizarea si depozitarea documentelor pentru referinte in viitor, cat si de arhivare electronica si accesul online securizat la documente in orice moment si in orice loc, folosind platforme electronice (telefon, tableta sau calculator).

Formular cerere de oferta

Daca doriti o o ferta personalizata pentru afacerea dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului de mai jos sau direct pe Email sau la numarul nostru de telefon.

Formular recrutare online

Daca doriti sa faceti parte din echipa noastra, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului de mai jos sau direct pe Email sau la numarul nostru de telefon.